14.11.2017
Final campanie de informare privind infiinţarea şi funcţionarea Punctelor Gastronomice Locale
În perioada 01.11 – 10.11.2017 în judeţul Ialomiţa, s-a desfăşurat în şase centre teritoriale programate, campania de informare privind infiinţarea şi funcţionarea Punctelor Gastronomice Locale pe teritoriul judeţului.
Campania de informare s-a desfăşurat în următoarele centre la care au fost arondate localităţile învecinate:
– Ţăndărei – în data de 01.11.2017;
– Fierbinţi – în data de 02.11.2017 ;
– Slobozia – în data de 03.11.2017;
– Urziceni – în data de 08.11.2017;
– Feteşti – în data de 09.11.2017;
– Căzăneşti – în data de 10.11.2017;
La întâlnire au participat aproximativ 120 de persoane, reprezentanţi ai autorităţilor locale, agenţi economici şi persoane fizice interesate, precum şi medici veterinari oficiali de la Circumscripţiile Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor şi al celor Zonale.
În cadrul întâlnirilor au fost înmânate materiale informative cu broşura campaniei fiecărui participant, şi a fost prezentat un material în format Power Point cu normele şi conditile de igienă care trebuie respectate, precum şi paşii procedurali ce trebuie urmaţi la înfiinţarea unui Punct Gastronomic Local.
La sfârşitul prezentărilor reprezentanţii desemnaţi ai D.S.V.S.A. Ialomiţa au răspuns întrebărilor participanţilor care s-au arătat interesaţi de înfiinţarea unor astfel de unităţi de alimentaţie publică de tip familial.
Dorim să mulțumim tuturor celor care au participat la Campania de informare si s-au arătat interesați de deschiderea unor puncte gastronomice locale, asigurându-i pe această cale de întregul nostru sprijin legislativ.
COMPARTIMENTUL COMUNICARE DIN CADRUL DSVSA IALOMIŢA